Tilikirja 3

Ollessaan vielä kaupan Tilikirja 3 oli markkinoiden ainoa yhdenkertaisen kirjanpidon ohjelma. Sovellus oli helppokäyttöinen ja sisälsi selkeät ohjeet animoituine demonstraatioineen. Tilikirjalla tilinpäätös onnistui ensikertalaiseltakin.

Tilikirjalle ehti kertyä 28 vuoden perinteet yksityishammaslääkärien kirjanpidossa. Kolmosversion myötä se soveltui kaikille ammatinharjoittajille, myös arvonlisäverovelvollisille.

Sinivalkoista magiaa

Meistä Tilikirja 3 on ollut enemmän kuin pelkkä ohjelma - se oli miltei taikuutta. Niin täydellinen ja käyttäjäystävällinen kuin tuotteemme oli jo valmistuessaan, sitä kehitettiin ja paranneltiin koko elinkaarensa ajan. Mikä parasta: päivitysversiot maksoivat ohjelman omistaville vain netistä lataamisen vaivan!

Tilikirja 3 toimii Windows / 2000 / XP / Vista / 7 - ympäristöissä.

Pienten markkinoiden takia ohjelma on nyt poistettu tuotevalikoimastamme. Ne, jotka Tilikirja 3:n ehtivät aikoinaan hankkia, voivat onnitella itseään loistosijoituksesta. Varmempaa, helpompaa ja halvempaa tapaa tilinpäätösten tekemiseen saa hakea.

Nykyiset käyttäjät saavat edelleen tuttuun tapaan uuden lisenssin tietokoneen vaihtuessa. Vaikka uusien lisenssien myynti on lopetettu, lisenssipalvelinta ylläpidetään edelleen.